Πώς να επιλέξετε βιταμίνες για τους άνδρες για να βελτιώσετε την ισχύ

Κάθε άνθρωπος θέλει να ζήσει μια φυσιολογική, οικεία ζωή. Αλλά λόγω του άγχους, της κατάθλιψης ή ενός λανθασμένου τρόπου ζωής, δεν λάμπεις πια στο κρεβάτι όπως κάποτε. Πρέπει πραγματικά να παραιτηθείτε από το σεξ; Φυσικά όχι, γιατί σε πολλές περιπτώσεις ο λόγος για τη μείωση της δραστικότητας είναι η έλλειψη ανόργανων συστατικών και βιταμινών απαραίτητων για το ανδρικό σώμα. Η διατροφή μας περιέχει πολύ λίγα θρεπτικά συστατικά, γι 'αυτό σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα καλό σύμπλεγμα βιταμινών που, όταν συνδυάζεται με σωστή διατροφή και έναν ενεργό τρόπο ζωής, θα βελτιώσει επίσης την ευημερία και την ισχύ σας.

Βιταμίνες για άνδρες για αύξηση της ισχύος: κριτήρια επιλογής

Βιταμίνες για αύξηση της ισχύος στους άνδρες

Φυσικά θέλω να πάρω όλα τα θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα, αλλά σε αυτήν την ημέρα και την εποχή, αυτό το έργο είναι αδύνατο. Πολλοί είναι επιφυλακτικοί με συνθετικά σύμπλοκα βιταμινών και αρνούνται να τα χρησιμοποιήσουν. Και εντελώς δωρεάν - τελικά, περιέχουν πολλές περισσότερες βιταμίνες και μέταλλα από τα τρόφιμα. Επιπλέον, χάρη στη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, τα φάρμακα είναι υψηλής ποιότητας και απορροφώνται τέλεια από τον οργανισμό.

Ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή βιταμινών για δραστικότητα:

  • Βιταμίνη C.Αυτή η βιταμίνη αυξάνει τη ροή του αίματος και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς η δραστικότητα σχετίζεται άμεσα με την κυκλοφορία του αίματος και όταν μειώνεται, η ποιότητα της οικείας ζωής επιδεινώνεται. Επίσης, η βιταμίνη C μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.
  • Φολικό οξύ (βιταμίνη Β9)- Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι αυτή η ουσία επηρεάζει την παραγωγή και την ισχύ του σπέρματος. Με τακτική και μακροχρόνια χρήση, θα διαπιστώσετε ότι η ερωτική σας ζωή έχει γίνει πολύ πιο φωτεινή.
  • ψευδάργυρος- επηρεάζει τα επίπεδα τεστοστερόνης και προάγει την παραγωγή της. Αλλά όπως γνωρίζετε, η ανδρική σας δύναμη εξαρτάται από την τεστοστερόνη - όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο. Και σε συνδυασμό με φολικό οξύ, ο ψευδάργυρος μπορεί να κάνει θαύματα! Επομένως, όταν επιλέγετε ένα σύμπλεγμα βιταμινών, δώστε προσοχή στο εάν περιλαμβάνονται αυτά τα δύο συστατικά.
  • Βιταμίνη Ε.- αυξάνει την παραγωγή σπέρματος, μετατρέπει λίπη σε ενέργεια, αυξάνει την ποσότητα τεστοστερόνης που παράγεται. Επιπλέον, η βιταμίνη Ε έχει μαγικό αποτέλεσμα σε ολόκληρο το σώμα - ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, αποτρέπει τον καρκίνο και έχει θετική επίδραση στην κυκλοφορία του αίματος.
  • Βιταμίνη Β12- Φροντίζει τα αιμοφόρα αγγεία σας και αποτρέπει την αναιμία (έλλειψη σιδήρου). Είναι επιτακτική ανάγκη να το πάρετε για όσους δεν έχουν πολύ ενεργό σπέρμα και μειωμένη παραγωγή σπέρματος.
  • Νικοτινικό οξύ (βιταμίνη Β3)- επίσης γνωστό ως νιασίνη. Το οξύ ρυθμίζει τα επίπεδα ανδρικών ορμονών και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Η ουσία αποτρέπει επίσης ασθένειες όπως η στυτική δυσλειτουργία.
  • Βιταμίνη D- αυξάνει το ρυθμό σύνθεσης της ορμόνης τεστοστερόνης, βελτιώνει την ισχύ. Δεδομένου ότι η βιταμίνη στα τρόφιμα είναι χαμηλή, σας συνιστούμε να το πάρετε ως συμπλήρωμα.

Πώς να πάρετε ένα σύμπλεγμα βιταμινών

Χρήσιμα φρούτα και συμπλέγματα βιταμινών για ανδρική ισχύ

Δεν συνιστούμε να εξοικειωθείτε με τη λίστα με τα καλύτερα σύμπλοκα βιταμινών, καθώς δεν προσφέρουμε διαφημίσεις. Πρέπει να επιλέξετε τις βιταμίνες που σας ταιριάζουν σύμφωνα με τα παραπάνω κριτήρια. Πριν αγοράσετε, φροντίστε να διαβάσετε τη σύνθεση και ζητήστε από τον πωλητή να παράσχει τα πιστοποιητικά ποιότητας για το προϊόν. Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε το γιατρό σας εκ των προτέρων, θα σας δώσει επίσης πολύτιμες συμβουλές για την επιλογή.

Πώς πίνετε σωστά βιταμίνες; Όλα εξαρτώνται από το είδος του συμπλέγματος βιταμινών που αγοράσατε. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα υπάρχουν οδηγίες στην ετικέτα. Για να απορροφηθεί κανονικά το σύμπλεγμα βιταμινών, πιείτε το με φαγητό, πιείτε το με λίγο νερό.

Οι ποιοτικές βιταμίνες για τους άνδρες μπορούν να αγοραστούν όχι μόνο στα φαρμακεία αλλά και στα καταστήματα αθλητικών ειδών διατροφής.

Μην ξεχνάτε ότι οι βιταμίνες δεν είναι πανάκεια για όλες τις ασθένειες και για να επιλύσετε το αρσενικό σας πρόβλημα, πρέπει να αλλάξετε εντελώς τον τρόπο ζωής σας - φάτε σωστά, ξεχάστε τις κακές συνήθειες, να είστε λιγότερο νευρικοί. Εάν, ακόμη και μετά την τήρηση αυτών των συστάσεων, η κατάσταση δεν βελτιωθεί, τότε πρέπει να επισκεφτείτε έναν ειδικό - μπορεί να έχετε ασθένεια.